Conditii legate de garantia produselor

Toate produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie, termenul fiind specificat in detaliile produsului.
Pentru a beneficia in cel mai scurt timp de garantie va rugam sa acordati atentie urmatoarelor:

 1. Va rugam sa completati Formularul de retur aflat in contul dvs. descriind cat mai detaliat defectiunile observate.
 2. In cel mai scurt timp veti fi contactat de unul din operatorii nostri.
 3. In 24 de ore dupa ce ati fost contactat de unul din operatorii nostrii, un curier va veni la adresa indicata de dumneavoastra in formularul de retur pentru a ridica produsul defect.
  Costul transportului pentru retururi (20 lei), de la dvs. catre PREMIUM NET STORE SRL, va fi suportat dupa cum urmeaza:
 4. De catre firma noastra in cazul in care produsele sunt defecte
 5. In cazul in care se constata ca produsele sunt functionale sau deteriorate in urma montarii sau utilizarii incorecte returnarea produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastra achitand ramburs suma de 40 Lei care reprezinta contravaloare celor 2 transporturi (tur-retur).
  ATENTIE!
  Pentru a beneficia de Garantie in cazul produselor din categoria Folii de protectie si Piese si Componente mentionam ca acestea trebuie sa fie testate/montate intr-un service GSM care va elibera un bon de service sau certificat de constatare (cu stampila) ce va atesta operatiunea efectuata. In caz contrar produsele nu beneficiaza de Garantie deoarece montarea lor necesita cunostinte de service.
  In cazul ridicarii unui colet deteriorat, implicit a produselor continute in acesta, fara a incheia proces verbal cu agentul curier, nu se va oferi Garantie produselor.
  IMPORTANT!
  Nu fac obiectul Garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.) setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.
  In cazul LCD-urilor (Display-uri Telefoane) produsele sunt considerate defecte si se inlocuiesc doar daca au mai mult de 3 pixeli morti.
  Mentionam ca se ofera Garantie numai in cazul in care produsele au sigiliile de garantie intregi, astfel ca va rugam sa probati produsele inainte de a inlatura sigiliile si foliile protectoare si inainte de a le monta.
  Produsele vor fi reparate sau inlocuite cu aceleasi produse si nu pot fi scazute sau inlocuite cu produse diferite. Ne rezervam dreptul de a alege varianta cea mai putin costisitoare de rezolvare a retururilor.
  In cazul in care nu exista stoc disponibil pentru inlocuirea produselor, clientul poate solicita rambursarea banilor cash la sediul firmei sau virament bancar.
  SC PREMIUM NET STORE SRL nu isi asuma raspunderea pentru defectiunile produselor comercializate, survenite ca urmare a folosirii de catre dvs. in necunostinta de cauza, ori in conditiile montarii necorespunzatoare a produselor.
  Pentru a beneficia de Garantie, va rugam sa ne anuntati problemele in cel mai scurt timp posibil.
  Returnarea produsului aflat in Garantie catre furnizor se va face numai impreuna cu “Formularul de retur” pe care care il gasiti in sectiunea Contului dumneavoastra, folosind numai serviciile de curierat Fan Courier SRL.
  Coletele trimise de catre dvs, printr-un alt curier, avand plata transportului la destinatie, vor fi refuzate!
  Pentru telefoanele Samsung ,Huawei ,One Plus etc . noi si sigilate garantia oferita este de 24 luni ,cu exceptia telefoanelor Apple care este de 12 luni.

In perioada de garantie cumparatorul are dreptul in mod gratuit la repararea produsului si inlocuirea pieselor sau subansamblelor defecte din vina producatorului. Prezentul produs are în componenta subansamble electronice si mecanice care necesita o manipulare atenta pentru a se evita socurile, umezeala, patrunderea de lichid în interior sau expunerea la radiatia solara sau surse de caldura.

În momentul prezentării la punctul de colectare, produsul să fie insoţit de certificatul de garanţie în original, completat corect

Garanţia îşi pierde valabilitatea în următoarele cazuri:

Defectarea produsă ca urmare a nerespectării instrucţiunilor de utilizare, transport, manipulare şi instalare prescrise în manualul de utilizare.
Utilizarea produsului în alte scopuri decât cel pentru care a fost conceput.
Deteriorare mecanică sau plastica provocată prin lovirea aparatului sau orice alte acţiuni care conduc la aceaste tipuri de deteriorare ori deteriorarea marcajului cu modelul şi seria aparatului.
Contact cu substante lichide, incendiere, expunere la soare, trăsnete, modificări sau instalări necorespunzătoare, intervenţii neautorizate de natură hardware sau software, conectări la PC care nu corespund din punct de vedere al electrosecurităţii.
Distrugerea circuitelor interne datorită şocurilor de tensiune ale reţelei electrice.
Interventii sau reparatii efectuate de catre persoane neautorizate de către producător.
Neconcordanţa între seria IMEI înscrisă pe produs si cea înscrisă pe certificatul de garanţie al acestuia.
Folosirea accesoriilor (baterii, încărcătoare, etc) neoriginale, altele decat ele recomandate de producător.
Nu fac obiectul garanţiei :

Defectele de orice fel apărute în urma instalării sau folosirii unor programe (software) care nu au fost furnizate de către firma producătoare
Aducerea la conformitate a produsului va fi efectuata intr-o perioda de max.15 zile calendaristice de la data predarii produsului în service/punctul de colectare .

ATENTIE:Nu se returneaza banii doar in cazul in care telefonul nu a putut fi reparat in termenul mai sus mentionat !!!

Pentru telefoanele Samsung ,Huawei ,One Plus etc . noi si sigilate garantia oferita este de 24 luni ,cu exceptia telefoanelor Apple care este de 12 luni.